Biografie Liviu Tudor

Liviu Tudor, fondator și Președinte al RABO, are o experiență de peste 25 de ani în domeniul afacerilor și peste 20 ani în domeniul imobiliar și al proprietăților comerciale, fiind unul dintre proprietarii semnificativi de spații de birouri din România.

Omul de afaceri deține funcția de Președinte al EPF – European Property Federation, cea mai reprezentativă asociație cu sediul la Bruxelles, care reunește proprietarii de cladiri comerciale din Europa, cu o valoare de peste 1.500 miliarde Euro.

Liviu Tudor conduce Genesis Property, companie de investiții și dezvoltări imobiliare, ce deține două parcuri de birouri de clasa A în București, cu o suprafață închiriabilă de peste 150.000 mp. Realizate la cele mai înalte standarde și dotate cu facilități moderne, cele două parcuri de birouri, West Gate (Militari) și Novo Park (Zona de Nord), găzduiesc sediile mai multor companii multinaționale, precum HP, Ericsson, Siemens, Accenture, Societe Generale Global Solution Centre, Alpha Bank, Garanti BBVA, Infineon, Luxoft, Yokogawa și multe altele.

Liviu Tudor deține o diplomă de inginer în Aeronautică de la Institutul Politehnic din București și a urmat cursuri de specialitate la London Business School și deține titlul de Doctor în Management la Academia de Studii Economice București.

Este Secretarul General al Asociației Române pentru Clubul de la Roma și membru al World Presidents’ Organization (YPO/WPO).

Proprietarul Genesis Property este născut la data de 21 martie 1961, este căsătorit și are 2 copii.

Alături de soția sa, Liviu Tudor a construit West Gate Studios, cel mai mare campus privat din România, în care locuiesc aproximativ 1800 de tineri studenți, români şi străini.