Ambiția mă ajută să întreprind tot ce îmi doresc

Ce m-ar motiva să mă trezesc în fiecare dimineață? Simplu. Ambiția. Ambiția să fac cu mâna mea lucruri la care alții nici nu își permit să viseze; lucruri, la care acum ceva vreme nici eu nu îmi permiteam să visez… Vreau să fiu motivată și să motivez la rândul meu. Vreau ca cei ce m-au disprețuit să se laude că în trecut m-au cunoscut, iar mai apoi să inventeze un motiv stupid pentru care nu am mai ținut legătura. Vreau să mă arate lumea cu degetul și să spună “da, ea e”.

Îmi doresc să fiu EA; ea, care a schimbat vieți. Ea, care a putut să construiască un imperiu din temelii. Ea, care a făcut totul pentru a ajunge acolo. Tot ce voi face, voi face pentru mine; admirația din jur va fi un simplu bonus. Am gândit destul de departe și am ajuns la viitor, nu-i așa? Eu chiar îmi doresc să fac ceva cu viața mea, pentru că știu că sunt capabilă.

Provin dintr-o familie cu o mare capacitate intelectuală, cu care nu s-a făcut nimic. Simt că pot ajunge departe și nu voi lasă pe nimeni să îmi spună altfel. Da, vor exista piedici, vor exista dimineți în care nu o să mă simt la fel de motivată, dar țintesc spre ascensiune.

Autor: Papp Bianka – Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, specializarea Management